Werkwijze Excelspecialist

Na ruim 20 jaren op een traditionele manier met mijn vak als Excelspecialist bezig te zijn geweest, voel ik dat het tijd is voor een nieuwe benadering. Dit betekent dat er voor uw Excel projecten niet meer met een projectprijs of uurtarief wordt gewerkt maar dat , n uitvoering van de opdracht, bepaalt wat de Excel oplossing waard is. Vervolgens wordt dt bedrag gefactureerd. U kunt dus zelf bepalen wat de Excel werkzaamheden u waard zijn. Als richtlijn hierbij dienen de besparingen die, binnen uw bedrijf, worden of zijn gerealiseerd ten gevolge van mijn inzet als Excel specialist.

Waarom deze nieuwe werkwijze?
Omdat we geloven in een nieuwe wereld. Een wereld gebaseerd op vertrouwen. Een wereld waarin je doet waar je goed in bent en plezier in hebt.
Met deze nieuwe werkwijze probeer ik het volgende te bereiken:

  • U aan t denken zetten. Wat is iets u werkelijk waard? Hoe kunt u hier op een eerlijke manier mee omgaan? Wellicht kunt u een dergelijke werkwijze ook gaan hanteren.
  • Op een eerlijke en prettige manier met mijn vak bezig zijn: het helpen van mensen en het ontwikkelen van professionele Excel toepassingen.
  • Een relatie opbouwen op basis van wederzijds vertrouwen..
  • Ook bij ons moet de schoorsteen blijven roken. Dus inkomen vergaren blijft een belangrijk doel.

Ook voor u heeft deze methode nog meer voordelen:

  • U bent gegarandeerd van een goede kwaliteit van uw Excel applicatie. Als ik er niet van overtuigd zou zijn dat ik u professionele, degelijke, beveiligde Excel oplossingen zou kunnen bieden zou ik deze methode niet aanbieden.
  • Het is algemeen bekend dat ICT projecten vaak budgettair en inhoudelijk uit de handlopen. Dit is met deze nieuwe methode voor uw Excel projecten niet meer aan de orde.
  • Het zal u rust geven omdat er gn discussies kunnen ontstaan over de scope van de offerte en daaraan gerelateerd meerwerk.

Indien u geen gebruik wilt maken van deze methode kunnen we ook werken met een vaste projectprijs of op regiebasis.
Dus neem contact  met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak of het mailen van uw vraagstelling.